Bedava E-Kitap Okumak İçin Kullanabileceğiniz Uygulamalar
Teknolojinin gelişmesiyle birlikte birçok şey dijitalleşti ve bunlardan biri de kitaplar oldu. Günümüzde, taşıması ve okuması kolay olan e-kitaplar büyük bir ilgi görüyor. Ancak, iyi bir kullanıcı deneyimi için doğru e-kitap okuma uygulamasını kullanmak da önemlidir. İşte en iyi e-kitap okuma uygulamaları!
I
Ücretsiz kullanabileceğiniz e-kitap uygulamaları
Kitapların dijital ortama taşınması, birçok açıdan faydalar sağlıyor ve bu amaçla birçok e-kitap okuma uygulaması bulunuyor. Bu uygulamalar sayesinde, en sevdiğiniz kitapları yanınızda taşımak daha da kolay hale geliyor ve istediğiniz kitaba saniyeler içinde erişebiliyorsunuz. Ancak, bu kitaplara erişmek için öncelikle bir e-kitap uygulamasına sahip olmanız gerekiyor. Bu nedenle, sizin için ücretsiz ve kullanışlı olan e-kitap uygulamalarını bir araya getirdik. Bu uygulamalar arasından en uygun olanını seçerek, sevdiğiniz kitaplara kolayca erişebilirsiniz.
I
FBReader
E-kitap uygulamalarından biri olan FBReader, kendi ağ kitaplığından indirilen kitapları okumanıza imkan tanıyor. Uygulama, ePub, PDF, mobi, HTML, RTF ve düz metin dahil pek çok biçimi destekliyor. Ayrıca uygulamanın iOS, Android, Windows ve Linux olmak üzere birçok sürümü de mevcut.
Uygulamada e-kitap okurken isteğe göre açık ya da koyu tema arasında geçişi yapabilirsiniz. Bununla birlikte metnin yönünü, yazının stilini, boyutunu ve rengini değiştirmeniz de mümkün. Tüm bu özelliklerden faydalanmak için de uygulamayı kullanmaya başlayabilirsiniz.
I
CepteKitaplık
Bu uygulama özellikle kitaplarını sürekli olarak bir yerlerde unutan kişilere göre. Yanınızda kitabınızı taşıyamadığınız ya da bir yerde unuttuğunuz için kitap okumayan kullanıcılar, uygulama sayesinde istediği kitabı her zaman istediği yerden okuma şansına sahip olacak. Platform, Telefondan veya tabletten kitap okumanızı kolay hale getiriyor.
I
Kitapyurdu E-Kitap
Bu uygulama, Kitapyurdu’nun çıkarmış olduğu bir e-kitap uygulaması. Uygulama içerisinde pek çok e-kitabı çevrimdışı bir şekilde dinlemek, ya da okumak mümkün. Kitaplığınızda yer alan kitapları internet erişimine ihtiyaç duymadan da okuyabilirsiniz.
Tüm bunlarla birlikte uygulamadaki Kitaplık özelliği sayesinde başladığınız, bitirdiğiniz veya favoriye aldığınız kitapları görüntüleyebilirsiniz. Ayrıca şunu da belirmek gerekiyor ki uygulama içerisinde bir abonelik sistemi yer alıyor. Bu abonelik sistemi sayesinde daha fazla özelliğe sahip olacaksınız.
I
Dijital Kütüphane DK
E-kitap uygulamaları arasında yer alan bir diğer uygulama ise Dijital Kütüphane DK. Bu uygulama da diğer platformlar gibi kitapları dijital bir şekilde sizlerin önüne seriyor. Farklı kategorilerden kitaplara bu uygulama sayesinde telefonunuzdan ya da tabletinizden ulaşmanız mümkün.
I
Kobo Books
E-kitap uygulamaları arasında yer alan Kobo Books, beş milyondan fazla ücretsiz e-kitaba sahip. Platform, kullanıcılarına birbirinden farklı özellikler de sunuyor. Bunlar arasında okuduğunuz e-kitapların üzerinde not alma, alıntıları işaretleme ve işaretlediğiniz yerleri sosyal medyada paylaşma gibi özellikler var.
Tüm bunların dışında uygulama içinde başka kullanıcılarla kitaplar hakkında sohbetler edebilirsiniz. Ücretsiz bir şekilde kitap okumanızı sağlayan bu uygulama sayesinde evde, iş yerinde, otobüste veya arabada kitap okumak mümkün oluyor.
Peki, bu uygulamaların dışında siz hangi e-kitap uygulamalarını kullanıyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşmayı unutmayın!
Kaynak: shiftdelete.net
Bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip etmek için aşağıdaki butonları kullanabilirsiniz. ⬇
Benim Koçum sitesinden daha fazla şey keşfedin
Subscribe to get the latest posts sent to your email.